top of page

Bezoek

Villa Gerbera

Villa Gerbera specialiseert zich sinds 2004 in grootbloemige gerbera’s. Dean en Mike Zuidgeest vinden belangrijk dat er duurzaam geteeld wordt en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Bij Villa Gerbera wordt al het water binnen het bedrijf hergebruikt en wordt de energie door de kwekerij zelf opgewekt. Daarnaast fungeren de gerberaplanten als zonnepanelen voor het bedrijf. Deze zetten namelijk de CO2 van de kwekerij, maar ook een deel van de CO2 van de Rotterdamse industrie, om in zuurstof.

Villa Gerbera gaat voor de hoogste kwaliteit. Het verwerkingsproces gaat dan ook grotendeels handmatig en een specialistisch team voert een strenge kwaliteitscontrole uit. Zo wordt er gekeken naar de bloemdiameters en de dikte van stelen. Ook is Villa Gerbera de enige grootbloemige gerbera leverancier met het Decorum kwaliteitslabel.

summitgerbera-villagerbera-20240417_061.jpg

Vijverberglaan 14

2675LC Honselersdijk

summitgerbera-villagerbera-20240417_004.jpg

Dean Zuidgeest

Directie, teelt, marketing, sales
 

Dean geniet er elke week weer volop van; de zondag met een kas vol mooie gerbera’s. Klaar voor een nieuwe week om duizenden mensen blij te maken met de mooiste bloemen. Iets dat alleen kan dankzij het geweldige team waar Villa Gerbera meewerkt.
 

Favoriete Gerbera: Anacleto. Een heel bijzondere spider gerbera, waarvan wij de enige kweker zijn!

Mike Zuidgeest

Directie, teelt, personeelszaken, energie
 

De top bereik je niet alleen. Dat weet Mike maar al te goed. Hij is dan ook trots op het team waar hij mee werkt. Dankzij hen weet hij dat hij dagelijks door een kleurrijke kas vol kwaliteitsgerbera’s kan lopen.

Favoriete Gerbera: Powerball. Een echte eyecatcher dankzij de felroze kleur en mooie bolvorm.
 

summitgerbera-villagerbera-20240417_018.jpg

Assortiment

Meer informatie

over Villa Gerbera?

bottom of page