top of page

Kwekerij de Zuidplas - Geworteld in Kwaliteit, Gedreven door DuurzaamheidEen Bloemenparadijs van Kwaliteit en Service

Stel je een wereld voor waar een overvloed aan kleurrijke gerbera's je tegemoet straalt, waar de kwaliteit van de bloemen de standaard zet en waar service niet alleen een woord is, maar een belofte. Dat is wat je kunt verwachten bij Kwekerij de Zuidplas, een familiebedrijf dat met trots haar rijke geschiedenis en toekomstgerichte visie deelt.

Betrokkenheid en Perfecte Matches


Bij Kwekerij de Zuidplas draait alles om betrokkenheid en het creëren van de perfecte match tussen klant en gerbera. Elke bloem is zorgvuldig geselecteerd, zodat ze twee weken lang fier overeind blijft staan zonder de hulp van een ijzerdraadje. Het is niet alleen een bloem; het is een betrokken partner die samen met jou voor de beste resultaten zorgt.


Samen Optimaliseren voor Succes

Het gaat verder dan alleen het kweken van prachtige bloemen. Bij Kwekerij de Zuidplas geloven we in samenwerking en optimalisatie. We denken actief met je mee over efficiëntie in verlading en transport, passende verpakkingen voor behoud van kwaliteit, het beperken van handelingskosten en risico's, en het identificeren van trends in de markt. We inspireren met ideeën en bieden samples aan om samen tot de beste oplossingen te komen.


Een Erfenis van Groei en Passie

De geschiedenis van Kwekerij de Zuidplas begon met grootvader Weerheim, die ooit begon met het telen van groenten. In 1979 koos zijn zoon, Johan Weerheim, voor het kweken van kleurrijke grootbloemige gerbera's. De keuze ging gepaard met groei, en vandaag de dag werken ook Leen en Jurriaan Weerheim samen met bedrijfsleider Rik Paul om in een 6 hectare grote kas de optimale kweek van gerbera's te waarborgen.


Een Duurzame Toekomst Bloeit

Bij Kwekerij de Zuidplas kijken we niet alleen naar vandaag, maar ook naar morgen. Duurzaamheid is verweven in onze bedrijfsvoering, met een focus op een zo laag mogelijke footprint. We omarmen duurzame technieken en streven naar hergebruik van grondstoffen om een positieve impact op de wereld om ons heen te hebben.


Stap binnen in het bloemenparadijs van Kwekerij de Zuidplas, waar kwaliteit, betrokkenheid en duurzaamheid samenkomen voor een bloeiende toekomst.

Comments


bottom of page