top of page

Koolhaas Natuurlijk - Bloeiende Tradities en Duurzame Toewijding
Als het gaat om de betoverende wereld van gerbera's, is er één familiebedrijf dat zijn passie voor deze prachtige bloemen tot bloei laat komen - Koolhaas Natuurlijk. Al sinds 1980 kweken zij gerbera's en hebben deze traditie van generatie op generatie doorgegeven. Maar wat maakt Koolhaas Natuurlijk zo bijzonder?


Traditie en Innovatie

Het begon allemaal met de liefde voor gerbera's, een liefde die tot op de dag van vandaag bloeit in het hart van dit familiebedrijf. Door de jaren heen heeft Koolhaas Natuurlijk niet alleen gerbera's, maar ook germini's aan hun assortiment toegevoegd, waardoor klanten één vertrouwde plek hebben voor al hun bloemenbehoeften.

Maar het gaat verder dan traditie alleen. Koolhaas Natuurlijk blijft voortdurend innoveren, zowel op het gebied van duurzaamheid als bedrijfsprocessen. Het streven naar de hoogste kwaliteit wordt gecombineerd met zorg voor het milieu en het welzijn van het personeel. Hier ontstaat een hecht team dat zich samen inzet voor het leveren van de beste producten.


Duurzaamheid in de Genen

Bij Koolhaas Natuurlijk is bewust ondernemen niet alleen een term; het is een levensstijl. In hun kassen maken ze gebruik van de nieuwste technologieën om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Van (full) LED-verlichting tot het terugleveren van energie aan het net, elk aspect wordt zorgvuldig overwogen.

Het bedrijf is aangesloten bij MPS, wat garant staat voor naleving van de hoogste duurzaamheidsnormen. Met behulp van Dry Gear kasten en een WKK installatie dragen ze niet alleen zorg voor de natuur, maar ook voor hun medewerkers. Bij Koolhaas Natuurlijk wordt bewust omgegaan met natuurlijke hulpbronnen, met de missie om een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst.


Een Bloeiende Toekomst

Bij Koolhaas Natuurlijk is het niet alleen het telen van prachtige bloemen; het is een toewijding aan het koesteren van de natuur en het creëren van een duurzame toekomst. Door innovatie, traditie en bewuste keuzes vormt dit familiebedrijf een lichtend voorbeeld in de wereld van bloemenkweek. Ontdek de kleurrijke wereld van gerbera's met Koolhaas Natuurlijk, waar passie, kwaliteit en duurzaamheid samenkomen voor een bloeiende toekomst.

Comments


bottom of page